Для зв'язку: [email protected]

Сауна: Бориспіль: Київ: Бориспільський район

Сауна: Бориспіль: Київ: Бориспільський район
27717 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відпочиваючи на території нашого комплексу ви можете оздоровитися, гарно провести час та покращити своє самопочуття відвідавши сауну. Тут ви можете відвідати різні види саун:  звичайну традиційну фінську сауну у якій зігрівають повітря гарячим та сухим повітрям, інфрачервону сауну та парову. Усі ці види саун ви можете поєднувати з холодною водою басейну. 

Зайшовши до сауни ви відчуєте на собі її оздоровлюваний ефект. Всередині нашої звичайної традиційної фінської сауни вологість в середині становить 5-15%, а її температура може досягати від 85 до 120 градусів. Фінська сауна легко переноситься організмом, не надаючи навантаження на серцево-судину систему. 

Всередині парової сауни вологість становить близько 100%, її температура може досягати від 43 до 46 градусів. Ідеально піддійте вам якщо ви не переносите спеку. 

Принцип  інфрачервоної сауни полягає у дії інфрачервоних променів. У Кабіні цієї сауни температура повітря складає 40-50 градусів, а вологість у цій сауні становить 0%.  Інфрачервоні промені є природним елементом, тому не варто боятися шкідливого впливу. 

 

Послуги

Мої відео