Для зв'язку: [email protected]

Готель: База відпочинку: Бориспіль: Київ: Бориспільський район

Готель: База відпочинку: Бориспіль: Київ: Бориспільський район
27079 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відпочинок на природі за межами міста ідеальний варіант проведення вікенду з друзями або сім’єю. Сучасний ритм життя кожного жителя великого міста насичений різними подіями, психологічними навантаженнями, щільним й напруженим робочим графіком, стресами, які виснажують організм людини. Тому ми можемо допомогти вам гарно провести час та відпочити від буденних справ. 

Завітавши до нашого готельно-ресторанного комплексу ви можете оселитися у затишному будиночку з комфортними умовами проживання й провести незабутні вихідні. Також на території нашого комплексу ви можете порибалити на ставу який зариблений коропом, карасем, білим амуром, а після вдалої риболовлі ви можете посмажити її на вогнищі та чудово провести час у затишній альтанці. Також крім риболовлі ви можете влаштувати пікнік та посмажити шашлики на мангалі. Або провести СПА день у сауні, чані або спробувати на собі цілющий ефект апіотерапії. 

Провівши вихідні у нашому комплексі ми впевнені ви отримаєте незабутні враження та багато позитивних емоцій. Й ваші – вихідні за містом пройдуть весело, цікаво та незвично. 

Послуги

Мої відео