Для зв'язку: [email protected]

Альтанки Київ

Альтанки Київ
20375 ПЕРЕГЛЯДІВ

Альтанка – оглядовий майданчик під накриттям, оформлений легкими бортиками або колонами, призначений для споглядання навколишньої природи.

Раніше альтанкою називали виступ бельведера у вигляді архітектурного елемента, тобто вона була частиною будинку чи іншої архітектурної конструкції. Але згодом такі оглядові майданчики стали встановлювати окремо від будинку у мальовничому місці саду чи парку. Через те, що по суті альтанка є оглядовим майданчиком, її часто встановлювали на схилі або перед крутим обривом. В Італії, звідки імовірно походить поняття альтанки, її почали робити в парках епохи бароко у вигляді легкої, вишуканої конструкції.

Легкі дерев'яні альтанки, іноді у китайському чи турецькому стилях, зустрічаються найчастіше. Вони використовуються в сучасних парках та садах, найчастіше являють собою твори архітектурного мистецтва або сучасні інсталяції.

1.         Гриль-зона «Причал» у затоці Верблюд – територія з альтанками, річковим трамвайчиком, лазневим комплексом і човновою станцією. Оренда альтанок зручна тим, що в цій локації досить мало людей, поряд є ліс, гарний вихід на пляж. А ще тут можна шашлик смажити будь-якої пори року, навіть узимку, поєднуючи відпочинок із лазневими процедурами.

2.         База відпочинку «Поплавок» (адреса: Прирічна вулиця, 30; орієнтовна вартість — 500-1200 грн)

3.         База відпочинку «Смарагдова» (адреса: Прирічна вулиця, 37; орієнтовна вартість — до 1200 грн)

 

Теги: Альтанки Київ,Альтанки

Послуги

Мої відео