Для зв'язку: [email protected]

Про бані

Про бані
22406 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зараз мало хто ходить у лазню помитися, вже давно вона стала скоріше місцем оздоровлення та приводом зустрітись з друзями. Адже  лазневі процедури корисні у всіх сенсах: вони і настрій піднімуть, і здоров’я покращать.

Розповімо вам про користь лазні.

• Поліпшення роботи серцево-судинної системи. Висока температура та вологість повітря вважаються факторами підвищеного навантаження на організм і стимулюють серце працювати набагато активніше. Це є чудовою профілактикою для налагодженої роботи серця та судин.

• Користь для шкіри. Високі температури в парній сприяють максимальному розкриттю пор, виведенню токсинів, поліпшенню регенерації.

• Лазня знімає фізичну та емоційну напругу, сприяє розслабленню та відпочинку, позбавляє від безсоння. Допомагають настої трав, які можна додавати у воду та на кам’яні печі. А ось ялицеве масло або ментол, навпаки, надають впевненості та бадьорості.

• Найефективніший вплив баня надає на верхні дихальні шляхи: так  можна лікувати і нежить, і кашель (сухий і вологий). Кров насичується вуглекислим газом, і дихання частішає.

 

Теги: Баня,Баня Київ

Послуги

Мої відео