Для зв'язку: [email protected]

УМОВНІ ЦІЛІ ЗНИЩЕНІ

УМОВНІ ЦІЛІ ЗНИЩЕНІ
215927 ПЕРЕГЛЯДІВ

У рамках проведення тактичних навчань підрозділів протиповітряної оборони, що виконують завдання на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим, відбулося тренування бойових розрахунків зенітних ракетних комплексів “Бук” із відбиття авіаційного удару умовного противника.
За словами командувача об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, підрозділ зенітно ракетних комплексів здійснив багатокілометровий тривалий марш на техніці до позиційного району.
- Вже на місці військовослужбовці виконали розгортання комплексів на необладнаних позиціях. Зокрема, розрахунки відпрацювали пошук, виявлення, захоплення та супроводження повітряних цілей, - наголосив командувач.
На завершення тренування особовий склад зенітних ракетних комплексів виконав умовні пуски по повітряним цілям, прикривши таким чином важливі об’єкти цивільної й військової інфраструктури від авіаудару.
- Підрозділ із завданням впорався добре. Виконання практичних дій здійснювалося на незнайомій місцевості в умовах складної наземної, повітряної та радіоелектронної обстановки. Розрахунки швидко заступили на бойове чергування, автоматично взяли на супроводження та знищили виявлені радіо-локаційною станцією цілі умовного противника ще до моменту входження їх в район відповідальності, - підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
https://www.facebook.com/JointForcesCommandAFU/posts/1287665211635789

Послуги

Мої відео