Для зв'язку: [email protected]

Дезінформація від Російської Федерації

Дезінформація від Російської Федерації
25546 ПЕРЕГЛЯДІВ

На разі межі України насичені російською військовою силою. І Україна отримала велику міжнародну підтримку. Єдиними хто й далі продовжує у виставляти у негативному світлі Україну - є Росія.                                                                                                                                                                       
Вже давно відомо про чітку позицію України, яка є незмінною починаючи з 2014 року - не піддаватися провокаціям, не йти у наступ, а лише захищатися. Дану позицію схалюють представники інших держав.                                            
Саме тому, висловлювання Марії Захарової, яка є представником Міністерства закордонних справ Російської Федерації, про те, що в Україні оголосили про приведення військових сил та державної інфоструктури у військове положення у дію. Звичайно, що це не є правдивою інформацію, власне Олег Ніколенко, речник Міністерства закордонних справ України, це спростував.                                   
Такі висновки, було зроблені Марією Захаровою, оскільки, вчора, тобто 21 квітня президент України Зеленських Володимир Олександрович підписав закон, спрямований на покращення заходів реагування на випадок загрози національній безпеці, і вже сьогодні, 22 квітня, Марія Захарова заявила про мобілізацію, про яку заявив Зеленський Володимир Олександрович.                                                       

Послуги

Мої відео