Для зв'язку: [email protected]

Cумчан одружують у "Києві"

Cумчан одружують у "Києві"
10988 ПЕРЕГЛЯДІВ

До свята весни у центрі Сум запрацювала нова локація, яка поповнила перелік оригінальних місць, де закохані мають змогу офіційно зареєструвати стосунки. Оглядовий майданчик над містом, розташований в універмазі «Київ», став новим центром незвичайних та оригінальних одружень сумчан.
«З особливою увагою та турботою органи юстиції ставляться до родинних свят, тому створення сервісів, які б відповідали вимогам сучасності – один з надважливих напрямів роботи. Державна реєстрація шлюбу давно вже перестала бути чимось звичним, адже наразі ми виконуємо найвимогливіші бажання молодят та маємо позитивну практику облаштування будь-якого місця для проведення весільної церемонії. Нова локація для одружень, розташована в центрі Сум, не стала виключенням – незвична колаборація шаленого темпу міста та вишуканої атмосфери весілля», – розповіла Ірина СВИСТУН, начальниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).
Очільниця додала, що відтепер весілля у «Києві» для сумських пар – легко. Перевірити це у день відкриття нової локації вирішили декілька сумських пар.
До речі, бажаючим провести церемонію одруження в нестандартному місці доступна послуга Мін’юсту «Шлюб за добу». Цей сервіс суттєво зменшує термін очікування дати весілля, дозволяючи закоханим вже на наступний день, після подачі заяви, стати чоловіком та дружиною.

Послуги

Мої відео