Для зв'язку: [email protected]

Зірка народилась: дівчина з Кам’янського перемогла на чемпіонаті України!

Зірка народилась: дівчина з Кам’янського перемогла на чемпіонаті України!
26110 ПЕРЕГЛЯДІВ

Команда з Дніпровської області цього року взяла перше місце з плавання на чемпіонаті України. Вони впевнено йшли до перемоги та показали себе, як справжні професіоналки своєї справи. Команда складалась із Дніпрян, серед яких також була уродженка Кам’янського.

Ще на першому етапі збірна нашого міста показала високі результати. Перші сто метрів пливла вихованка заслуженого тренера України, Олега Львовича Цвітова та Ольги Дудник, майстер спорту з плавання, Владислава Шаєнко. Вона впоралась зі своєю частиною дистанції за 57,33. Другою стартувала, вихованка Антона Кардаша та Антона Щербаня, майстер спорту з плавання, Маргарита Гартман. Вона впоралась зі своєю дистанцією за 59,17. Третьою естафету взяла вихованка тренерів Дмитра Краєвського, Інни Краєвської, Людмили Литвиненко, майстер спорту, Анна Загоровська. Вона є наймолодшою, серед усіх своїх товарок по команді. Проте її вік не завадив їй зберегти ті результати, які продемонстрували її попередниці. Вона впоралась зі своєю частиною дистанції за 1:00.10.

Останньою естафету взяла майстер спорту міжнародного класу, срібний призер чемпіонату світу з підводного швидкісного плавання, багаторазова чемпіонка України на дистанції 50 і 100 вільним стилем, Ірина Пікінер. Цього разу вона перевершила сама себе та показала результат гідний нормативу Олімпіади в Токіо. Вона змогла подолати свою дистанцію лише за 55:32. В загальному заліку це вивело всю команду на перше місце та дало їм результат у 3:54.62. такий розрив у 3 секунди й подарував команді з Дніпровщини перше місце. На другому місці залишилась Харківська область, а на третьому — Київська. Тож ми вітаємо наших прекрасних чемпіонок не лише з 8 березня, а й з перемогою. Та зичимо їм успіхів та наснаги, аби вони й надалі показували такі високі результати.



Послуги

Мої відео