Для зв'язку: [email protected]

Чому поліція Апостольського намагалась зірвати засідання?

Чому поліція Апостольського намагалась зірвати засідання?
9762 ПЕРЕГЛЯДІВ


Тетяна Чумак, яка вже протягом довгого часу обіймає посаду судді в Дніпровському районному суді, сьогодні розповіла про те, що місцева поліція вже протягом певного часу намагається зірвати їй судовий процес. За словами Тетяни, вона проводила вже повторне заслуховування справи, яка стосується вандалізму та розграбування кладовищ.


Ще з 2018 року вона веде справу про факт вчинення злочину над могилами. Сама подія сталась ще у 2018. Проте розслідування тривало досить довго. Слідчим необхідно було зібрати всі дані, після чого передати їх до прокуратури, а потім до суду. Перше слухання завершилось на користь злочинців. Суд не визнав їхньої причетності до того, що трапилось. А чому так? Бо на думку судді не було жодних вагомих доказів, які могли б засвідчити правдивість того, що це їхніх рук справа.


3 лютого повинно було відбутись друге засідання у цій справі, проте ще зранку почалось щось дивне. Спершу їй зателефонував адвокат підсудних та розповів про те, що йому хтось через телефон заявив, що судового засідання не буде, все це через те, що нібито сама суддя захворіла та не прийшла на роботу. Трохи пізніше зателефонували з поліції підсудному та його матері, для того, аби повідомити таку ж саму інформацію. Проте мати самостійно зв'язалась із суддею. Тож засідання таки повинно було відбутись.


Мати підсудного повідомила також, що просто перед будівлею суду їх зустрів якийсь чоловік. Він перегородив їм дорогу та почав знову наполягати на тому, що засідання не буде, але мати підсудного знала, що суддя є. Вона повідомила це слідчому, через що той почав погрожувати жінці та її синові. Ситуацію виправив адвокат підсудного. Він провів мати та сина до зали. Тетяна Чумак розповіла про те, що вона змогла встановити, хто саме телефонував, проте чиї накази він виконував, поки залишається загадкою.

Послуги

Мої відео