Для зв'язку: [email protected]

Суд над трьома чоловіками, які самотужки зрубали вагому частину лісу на Дніпровщині!

Суд над трьома чоловіками, які самотужки зрубали вагому частину лісу на Дніпровщині!
9304 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ми не цінуємо те, що маємо, а шкодувати починаємо лише тоді, коли це в нас відбирають. Та й звісно, навіщо нам цінувати природу, кисень та все те, що нам даровано не за гроші? Так можна сказати про героїв цього сюжету.

Минулого року в серпні троє чоловіків приїхали до лісу. Він розташований недалеко від села Булахівка Павлоградського району. Проте їхньою метою була не насолода тим, що знаходиться навколо, а спроба знищити державне майно. Вони, не придбавши спеціальний дозвіл на вирубування дерев, вирішили зрубати 24 дерева. Серед їхніх “надбань” були дуби та акації. За останніми підрахунками державних служб, шкода, якої вони завдали природі є неоціненною. Адже на те, щоб виросло одне таке деревце, потрібно далеко не один рік. А от Державі вони тепер винні приблизно 270 тисяч гривень.

Розслідування почалося ще минулого року. Проте, перш ніж передати справу до суду, слідчим необхідно було провести повноцінне розслідування, в якому зазначались би всі обставини події. Тож лише сьогодні Павлоградська прокуратура затвердила та самостійно направила до суду обвинувачувальний акт. Тепер на трьох “чорних лісорубів” чекатиме судове засідання. Після завершення розгляду справи їм буде оголошено вирок.

В поліції нагадують, що вирубування дерев без ліцензії є злочином, за який існує кримінальна відповідальність. Тож поліціянти продовжують розслідування у справах про незаконне вирубування ялинок, яке сталось в Дніпрі на передодні Нового року. Спочатку хтось вирубав дерева просто на цвинтарі, а потім, перейшли й до лісу. Що саме злочинці зробили з тими деревами, поки ніхто не знає, але коли поліція знайде винних, їм буде висунуте обвинувачення. Стосовно вироку для “чорних лісорубів”, то його поліція повідомить одразу після самого судового засідання.

Послуги

Мої відео