Для зв'язку: [email protected]

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 28 лютого 2021 року

8983 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 28 лютого 2021 року

Слава Україні!

Протягом минулої доби, 27 лютого, збройні формування Російської Федерації вісім разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил, в тому числі – із забороненого озброєння.

Так, в районі населеного пункту МИРОНІВСЬКИЙ окупанти відкривали прицільний вогонь з 82 мм мінометів, а неподалік ЛУГАНСЬКОГО – ще й зі 120 мм мінометів. На цьому ж напрямку, внаслідок підриву на міні ПОМ-2 отримав осколкові поранення військовослужбовець Збройних Сил України. Пораненому оперативно надано медичну допомогу та доправлено до лікувального закладу.

Поблизу ШИРОКИНОГО окупанти відкривали вогонь з автоматичного станкового та станкового протитанкового гранатометів, а біля ПИЩЕВИКА – з ручного протитанкового гранатомета. В передмісті МАР’ЇНКИ українськими воїнами було зафіксовано кілька пострілів снайпера.

Вогнева активність ворога спостерігалася і неподалік населених пунктів ЗАЙЦЕВЕ, ПІВДЕННЕ та ВОДЯНЕ. Тут збройні формування Російської Федерації здійснили прицільні постріли в бік українських позицій зі стрілецької зброї.

Про всі випадки порушень Українською стороною СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Станом на 7 годину ранку 28 лютого, в районі проведення операції Об'єднаних сил

Наші воїни і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню.

Слава Україні!

ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ

У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.

Так, минулої доби, 27 лютого, представники Національної поліції України зі складу ОС зафіксували 69 адміністративних правопорушень. Підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4536 транспортних засобів та 4701 осіб. На причетність до збройних формувань Російської Федерації до територіальних підрозділів доставлялась одна особа.

Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувала 687 осіб, на підконтрольну Україні територію прибуло 534 особи.

Слава Україні!

Послуги

Мої відео