Для зв'язку: [email protected]

Четверте поспіль пограбування храму Успіння Пресвятої Богородиці на Львівщині!

Четверте поспіль пограбування храму Успіння Пресвятої Богородиці на Львівщині!
15913 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже далеко не перший раз на Львівщині хтось намагається пограбувати храм Успіння Пресвятої Богородиці. Ніхто точно сказати не може, в кого піднялась рука на святиню? Адже храм вже багато років поспіль слугує місцем, де допомагають та підтримують всіх, кому потрібна допомога. Настоятель храму, Володимир Лужецький розповів про те, що сталося.

За словами духівника, грабіжники виламали двері, хоча в храмі і є сигналізація, це нікого не зупинило. Вони увірвалися до святині, забралі всі коштовні речі, вибили вікно церковної крамниці, зламали скриньки для пожертв. Вони нажилися на майні храму. Проте цього разу непоміченими піти їм не вдалось. На місці скоєння злочину слідчі вже виявили відбиток ноги одного з них, а за відомостями поліції, до пограбування причетні троє чоловіків.

Слідство продовжує пошуки винних, тож якщо ви володієте якоюсь інформацією стосовно того, хто це міг бути, то зверніться за номером телефону Володимира Лужецького (067 97 84 591). А поки поліція намагається знайти дані про те, хто б це міг бути, в церкві намагаються порахувати кількість збитків, які вони понесли, під час пограбування. Поліція перевірятиме всі можливі місця збуту таких речей. Адже якщо гроші з пожертв і можна було непомітно вкрасти, то ікони так легко продати вони не зможуть.

Автор: redactor.newsukraine

Послуги

Мої відео