Для зв'язку: [email protected]

В Полтаві судитимуть підрядника, який ремонтував аеропорт

В Полтаві судитимуть підрядника, який ремонтував аеропорт
16601 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокуратура Полтави протягом довгого часу займалась розслідуванням події, яка трапилась в аеропорту. Його закрили на ремонт, держава повністю виплатила все, що було вказано у квитанціях та звітах, проте гроші за місцем призначення так і не були використані. Тож поліція зайнялась розслідуванням цієї справи. Як виявилось пізніше, директор аеропорту вирішив провести ремонт не повністю, а гроші залишити собі.

Прокуратура вже направила справу до суду. Тож тепер всі чекають на результати того, який вирок винесе суд. Слідство розповіло, що “Колишньому директору інкримінують зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права та службове підроблення, що спричинили тяжкі наслідки, ухилення від сплати податку на додану вартість, що призвело до фактичного ненадходження до державного бюджету коштів в особливо великих розмірах, легалізацію (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом у великому розмірі (ч. 2 ст. 364-1, ч. 2 ст. 366, ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 209 КК України). Працівник департаменту обвинувачується у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки державним інтересам (ч. 2 ст. 367 КК України)”.

Чоловік не виконав свої обов’язки, проте в документах вказав, що він повністю все завершив. А на різницю, яка залишилась в нього завдяки вдало проведеним махінаціям, він придбав матері авто. Проте окрім директора в цьому звинуватили ще й підрядника, який підписав документи. Адже саме він засвідчив виконання всіх робіт. Досудовим розслідуванням було зібрано всі необхідні матеріали справи, аби довести неправомірність дій цими особами. Про те, чим же завершиться справа повідомлять після того, як буде проведене останнє остаточне слухання. А поки слідство продовжують.

Автор: redactor.newsukraine

Послуги

Мої відео