Для зв'язку: [email protected]

Бійцівський пес ледве не розірвав родину! Таксист, який врятував життя

Бійцівський пес ледве не розірвав родину! Таксист, який врятував життя
9224 ПЕРЕГЛЯДІВ

Таксист, який працює в Дніпровській області, врятував життя жінці з двома дітьми. За словами потерпілої, вони із дітьми вийшли на прогулянку вздовж Дніпра. Також взяли із собою маленького пекінеса. Під час прогулянки вони наштовхнулись на величезного собаку породи амстафф. Він був в неадекватному стані та одразу почав кидатись на жінку із дітьми. Проте хазяїн собаки навіть і не думав заспокоїти свого домашнього улюбленця.

Жінка побачила, що неподалік від місця події знаходились баки для сміття. Вона закинула туди свого песика та почала відганяти амстаффа від дітей. Поряд з нею стояло двоє її дітей. Дівчинка 14 років та хлопчик 5 років. Як би родина не просила про допомогу, ніхто не відгукнувся. Люди швидко розбіглись, коли побачили, що такий величезний пес ходить без ошийника та без намордника. Жінка була у відчаї. Адже хазяїн собаки просто спостерігав за тим, що відбувається та сміявся із того, як пес роздирав одяг та обличчя жінки. Скоріше за все чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Коли ситуація здавалась майже безвихідною, дівчинка побачила таксі, яке проїжджало повз та кинулась його зупиняти. Таксист вийшов з автівки, підбіг до собаки та сказав, що у разі, якщо хазяїн не вгамує свого собаку, він переламає йому ребра. Таксист тримав в руках балончик, аби пес не нападав. І лише після погроз чоловік таки забрав свого пса. Жінка з дітьми, які сильно перелякались ледве вимовили “Спасибі!” та швидко втекли. Через переляк, вони забули спитати, як звали таксиста та де він працює. Тож зараз вони хочуть висловити слова подяки тому, хто врятував їхні життя. Тепер вони розуміють, що світ не без добрих людей та сподіваються, що ще колись зможуть зустріти свого рятівника, аби подякувати йому за допомогу!

Послуги

Мої відео