Для зв'язку: [email protected]

Фармацевта засуджено за незаконний продаж нарковмісного препарату

Фармацевта засуджено за незаконний продаж нарковмісного препарату
11636 ПЕРЕГЛЯДІВ

За публічного обвинувачення, яке підтримувала у суді Краматорська місцева прокуратура, оголошено обвинувальний вирок посадовій особі за порушення встановлених правил відпуску наркотичних засобів (ч. 1 ст. 320 КК України).

Прокурором у суді доведено, що у червні 2019 року 41-річна фармацевт однієї з аптечних мереж м. Краматорська умисно продала покупцеві 40 таблеток комбінованого лікарського засобу із вмістом наркотичної речовини «кодеїн», норма якого для відпуску в одні руки складає 0,2 г, тобто 25 таблеток.

Вказане є грубим порушенням Закону України «Про обіг в Україні наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів» та Постанови Кабінету міністрів України «Про затвердження гранично допустимої кількості наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, що містяться в препаратах».

Жінці призначено максимальний штраф за санкцією статті - 70 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто 1 190 грн та її позбавлено права займати посаду фармацевта строком на 1 рік.

Послуги

Мої відео