Для зв'язку: [email protected]

ЄС підтримує реформи України!

ЄС підтримує реформи України!
14391 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно відбулось засідання “Україна – ЄС”. В результаті чого Денис Шмигаль зміг зробити висновок про те, що ЄС повністю підтримує Україну в її намаганнях реформувати закони. За останніми даними, як засвідчив очільник уряду, співпраця України та Європейського союзу стає дедалі амбітнішою та насиченішою.

Попри всі виклики, які кидала нам пандемія, ми все ж таки змогли провести необхідні нам зустрічі зі стратегічними партнерами. ЄС, за словами Шмигаля, демонструє велику зацікавленість у співпраці у співпраці з нами. Політик переконаний, що останнє засідання стало дуже важливим етапом у формуванні відносин між Україною та ЄС.

На одному з останніх засідань ми засвідчили, що ладні провести всі необхідні реформи для того, аби стати частиною ЄС. Тож в ЄС це не залишилось без уваги. Наші політики разом із партнерами вже окреслили спільні напрямки сумісного руху. За словами Дениса Шмигаля: “Ми засвідчили нашу повну готовність до подальших реформ і подальшої трансформації країни відповідно до кращих європейських практик. У глобальному контексті нам вдалося окреслити спільні точки для подальшого руху в напрямі пришвидшеної європейської та євроатлантичної інтеграції України, а також подальші спільні кроки у частині інтеграції до внутрішнього ринку ЄС і поглиблення секторальної інтеграції”.

Крім того, ми стали вже набагато ближчими до отримання безвізового режиму, який стосується ще й промислових перевезень. Тому політики прогнозують, що питання про те, чому Україна й досі не є частиною ЄС, вирішиться не пізніше, ніж у 2030 році. Ми взяли вірний курс, тож тепер нам залишається лише рухатись ним, заручившись підтримкою партнерів. Адже НАТО та ЄС вже протягом певного часу намагаються допомогти нам у врегулюванні того, що відбувається на Донбасі.

Послуги

Мої відео