Для зв'язку: [email protected]

Дев’ятий енергоблок довелося зупинити. В Дніпрі призупинили роботу ТЕС

Дев’ятий енергоблок довелося зупинити. В Дніпрі призупинили роботу ТЕС
8830 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні по Дніпру почали розповсюджувати інформацію про те, що один з реакторів більше не працює. В статтях були гучні заголовки про те, що на ТЕС трапилася аварія і тепер буде необхідно якимось чином її приборкувати. Проте, через постійне розповсюдження неправдивих чуток, працівникам електростанції довелось дати коментар стосовно того, що трапилось вночі.

Дійсно, сьогодні в 00.00 було зупинено роботу 9 енергоблоку, який необхідно було трохи полагодити. Жодних аварій на теплоелектростанції не було. 9 енергоблок просто перестав повноцінно функціонувати. Це не більше, ніж поламання звичайної розетки у вас вдома. Адже коли ви ремонтуєте розетку, або світильник, вам таки доводиться вимикати світло. Так само було й на ТЕС. Блок вимкнули, прибрали всі сліди поламання, після чого вже о 05.04 його вже запустили.

За словами працівників ТЕС це досить розповсюджене явище, коли щось на станції ремонтують. Жодних перебоїв із подачею світла чи тепла не було. Хтось писав про те, що через цю аварію ТЕС функціонувала не повністю. Проте на самій станції запевняють, що це не більше, ніж звичайні чутки. Подачу світла та тепла ведуть, так само як і до цього. Тож жодних перебоїв очікувати не варто.

Працівники електростанції вкотре хочуть підкреслити, що зупинка ТЕС, не є аварією. Це звичайні ремонтні роботи, які часто проводять на різних енергоблоках. Ані життю, ані здоров’ю людей нічого не загрожує. Тож вони сподіваються на розуміння та адекватну реакцію з боку населення.

А ми нагадуємо, що перебої із поданням світла можуть відбуватись через нестабільність погодних умов. Адже постійні вітри, снігопади та інші види опадів псують лінії електропередач. Тож не переймайтеся, а просто повідомте до соціальної служби.

Послуги

Мої відео