Для зв'язку: [email protected]

За втручання Військової прокуратури начальника озброєння 57-ї окремої мотопіхотної бригади притягнуто до адміністративної відповідальності

168606 ПЕРЕГЛЯДІВ

Військова прокуратура Херсонського гарнізону Південного регіону України 26.01.2021 склала протокол про вчинення адміністративного правопорушення стосовно начальника озброєння – заступника начальника логістики однієї з військових частин, що розташована в Херсонській області, за фактом недбалого ставлення до військової служби (ст. 17215 КУпАП).


Установлено, що вказаний посадовець, який відповідає за технічне забезпечення бригади, облік і зберігання зброї та боєприпасів на складах належним чином не організував та не контролював ведення обліку озброєння підпорядкованим йому командиром взводу снайперів, що призвело до втрати зброї.


Рішенням Новокаховського міського суду Херсонської області 29.01.2021 начальника озброєння – заступника начальника логістики визнано винним у вказаному правопорушенні та притягнуто до адміністративної відповідальності у виді штрафу в розмірі 145 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 2 465 гривень.


Крім того, Військова прокуратура Херсонського гарнізону до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесла відомості про вчинення кримінального правопорушення за фактом втрати військового майна (ч. 2 ст. 413 КК України).

Теги: Військова Прокуратура,адміністративний протокол,недбале ставлення,зброя,Херсон

Послуги

Мої відео