Для зв'язку: [email protected]

На лаві підсудних опинився херсонець за розповсюдження дитячої порнографії

На лаві підсудних опинився херсонець за розповсюдження дитячої порнографії
184387 ПЕРЕГЛЯДІВ

Херсонською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно 48-річного мешканця м. Херсона за фактом зберігання, розповсюдження відеопродукції, що містить дитячу порнографію (ч. 4 ст. 301 КК України).

Досудовим розслідуванням установлено, що чоловік з квітня 2018 по грудень 2019 року розповсюджував через Інтернет заборонений контент. Відеоматеріали, які містили відверті порнографічні сцени за участі неповнолітніх осіб, зловмисник завантажував із заборонених інтернет-ресурсів на власний ноутбук. Після цього за допомогою спеціального програмного забезпечення викладав у загальний доступ іншим користувачам для перегляду та завантаження відеофайлів.

Досудове розслідування здійснювалось працівниками відділу протидії кіберзлочинам в Херсонській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України, спільно з слідчім відділом Херсонського відділу поліції. Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

У разі доведення вини обвинуваченому загрожуватиме покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Пресслужба Херсонської обласної прокуратури

Послуги

Мої відео