Для зв'язку: [email protected]

Пожежа в Дніпрі, під час якої загинули дві жінки

Пожежа в Дніпрі, під час якої загинули дві жінки
183643 ПЕРЕГЛЯДІВ

На вулиці стає все холодніше. Температура повітря стає холоднішою через антициклон, який приніс прохолоду до нашої країни. Тож все частішими стали випадки увімкнення опалення. Але під час холодів люди стали забувати про техніку безпеки, особливо, коли вмикають декілька електроприладів одночасно, через що розетки сильно перенавантажуються.

Сьогодні вночі стало відомо, що через власну необережність дві жінки загинули під час пожежі. Вночі до чергового відділу пожежної безпеки зателефонували та повідомили про пожежу, яка спалахнула на вулиці Василя Суманеева. Бригада пожежників виїхала одразу. На місці виявилося, що горить будівля, розрахована на чотирьох осіб. Проте в помешканні на той час знаходилось лише дві жінки.

За версією пожежників причиною спалахування вогню стало необережне ставлення до електроприладів. Жінки увімкнули електрообігрівач та забули про нього. Через певний час розетка, яка не витримала сильного навантаження подала великий потік струму, сталося коротке замикання і розпочалась пожежа. В результаті чого обидві жінки загинули. Тіло однієї сильно обгоріло, опіки виявились несумісними з життям, інша отруїлась газом, який виходив із пристрою, що палає. Обидва тіла відправили на судово-медичну експертизу.

За останніми даними пожежників, полум’я охопило територію у 10 квадратних метрів. Тому вони вкотре нагадують нам про правила безпеки під час використання електроприладів. Техніка технікою і зрозуміло, що в деяких випадках вона може сама себе контролювати та вимикатись автоматично, проте навіть нас інколи замикає, а з нею, це трапляється досить часто. Тож вимикайте електроприлади, коли йдете спати, або залишаєте домівку. Не вмикайте до однієї розетки багато приладів, які тягнуть багато енергії та намагайтесь бути обережними!

Послуги

Мої відео