Для зв'язку: [email protected]

Лікувалася від раку – постраждала від отруєння мухоморами

Лікувалася від раку – постраждала від отруєння мухоморами
111671 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже довгий час населення всієї планети дурять медициною, яка нібито є народною, проте нічого спільного з нею немає. Такий тип шахраїв направлений на людей, які перебувать у вкрай вразливому стані. Вони знаходять людей, які хворіють на певні невиліковні захворювання та розповідали їм про нетрадиційний спосіб лікування. Нібито є якісь ліки, які не пропонують лікарі, проте вони діють. В найкращому випадку такі ліки є просто водою, яка не завдає шкоди.

А в найгіршому трапляється те, про що нам сьогодні розповіла мешканка Новомосковська. Кілька днів тому до ЦРЛ міста прийшла жінка 51 року. Вона поскаржилась на запаморочення голови та погане самопочуття. А ще їй постійно хотілось спати. Лікарі провели кілька аналізів та виявили в неї отруєння грибами середнього ступеня.

Як розповіла жінка, вже протягом довгого часу вона хвора на онкологію. В інтернеті їй запропонували спробувати новий спосіб лікування, який допоміг вже багатьом хворим. Вони запропонували вживати сушені мухомори для того, аби вилікуватись. Жінка, яка вже майже втратила надію, повірила шахраям та придбала в них партію товару. Так і потрапила до лікарні.

Госпотребслужба повідомляє, що це далеко вже не перший випадок, проте відстежити таких “псевдолікарів” задача не із найлегших. Вони працюють через сайти, які важко відстежити. Тож будьте обережними, коли бачите об’яву про продаж дикорослих отруйних грибів, в тому числі мухоморів у формі екстракту, порошку, капсул і так далі. Вони не лікують захворювання, а труять ваш організм не дозволяйте шахраям керувати вами та вашим здоров’ям.

Так, розписують вони свій товар дуже гарно. З їхніх вуст ці гриби виглядають, як засіб від будь-яких хвороб. Проте у світі існує лише один спосіб вилікуватись від усього – вірити та мати гарний настрій. Лікарі розуміють, що коли медицина безсила, то це виглядає, як останній шанс та вони просять, не вкорочуйте собі віку, адже через таку необережність, ви можете померти.

Послуги

Мої відео