Для зв'язку: [email protected]

Як почувається Світоліна перед черговим матчем з суперницею під час змагань?

Як почувається Світоліна перед черговим матчем з суперницею під час змагань?
74418 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наша тенісистка дійшла вже до ¼ фіналу в Абу-Дабі. Тож тепер на неї чекає матч із Веронікою Кудеметовою. І перед ним Еліна Світоліна вирішила поділитися враженнями від матчу, який на неї чекає.

Тож Еліна розповіла, що повністю готова до цих змагань і зовсім не переймається через сильну суперницю. Так, одного разу в них вже була зустріч. І, на жаль, для українки вона закінчилась не дуже добре. Жінка програла всі три гри із невеликим відривом, проте цього було достатньо, аби вилетіти з ⅛ фіналу змагань.

Тож цього разу Світоліна збирається взяти реванш та обійти суперницю. За словами української тенісистки Вероніка має дуже сильні плоскі удари, проте Еліна повністю до них готова. А це означає, що наразі в дівчини є всі шанси на перемогу.

Нагадаємо, що наразі Світоліна має 17 перемог у турнірах WTA. Кількість її перемог порахувати настільки ж складно, як і кількість її вдалих виступів. Талановита українка займається тенісом з 5 років. Спочатку батьки мріяли, щоб син став видатним спортсменом, а потім віддали до секції й дівчинку.

Перший свій чемпіонат вона виграла у Франції у 2010 році. З того часу вона є найкращою тенісисткою України та представляє нас на багатьох великих турнірах. Проте до чверті фіналу у цих змаганнях вона увійшла вперше. Вона стала третьою українкою за всю історію, яка змогла зіграти у чвертьфіналі у Відкритому чемпіонаті США. І хто знає, проте, можливо, вона стане однією з перших переможниць цього чемпіонату з України.

Не дивлячись на те, що великий теніс наразі в Україні перебуває у досить непоганому стані. І ми маємо сильну команду, саме Світоліна стала однією із найвисокооплачуваніших тенісисток України та світу. Тож чекаємо на результати та бажаємо успіхів цій талановитій тенісистці!

Послуги

Мої відео