Для зв'язку: [email protected]

Підсумки підбили: хто з нардепів майже не голосував цього року?

Підсумки підбили: хто з нардепів майже не голосував цього року?
131604 ПЕРЕГЛЯДІВ

Згідно з останніми даними в Україні є 9 народних депутатів, які проігнорували 90% голосувань. Про це сьогодні розповів Комітет виборців України. Проте хто це робить і навіщо? Ми розповімо далі.

За підсумками 2020 року після проведеного аналізу роботи всіх партій, які входять в склад Верховної Ради України КВУ зробила висновок, що 9 депутатів взагалі не голосують. Від початку року з 01.01.2020 по 01.01.2021 в Раді відбулось аж 4154 партійні голосування. Проте декілька людей протягом року постійно ігнорували цей факт. Так хто ж ці 9 осіб?

Вадим Столар. Він є представником “Опозиційної платформи – За життя”. Він має найнижчий показник серед усіх. Взяв участь у трохи більше, ніж 1% голосувань. І навіть цей 1% він використав 80 разів утримавшись від голосування.
Степан Івахіва. Представник групи “За майбутнє”. Він має схожі показники, проте взяв участь у 2% голосувань.
Олександр Дубинський із партії “Слуга народу” та Вадим Рабінович із “ОПЗЖ”. Їхній відсоток складає аж цілих 5.
Далі іде Олександр Герега із партії “За майбутнє”, який взяв участь аж в 7% голосувань.
Не далеко від Гереги пішов й Ігор Палиця з його ж партії. Він взяв участь ще у кількох голосуваннях, чим обійшов однопартійця на 1%. І зараз має показник у 8%.
Наступне місце поділили між собою Дмитро Шенцев та Андрій Деркач, які виступали поза партіями. Їхній відсоток складає 9.
Ну і з показником 10% коло замикає Ігор Абрамович, ще один представник “ОПЗЖ”.

Що зумовило таку поведінку народних депутатів, досі залишається загадкою, адже саме вони вирішують, як складатиметься життя населення. Тож з причинами та наслідками будуть розбиратись.

А от топ лідерів голосування, серед тих, хто брав участь в усіх рішеннях є депутати від партії “Слуга Народу” та “Європейська Солідарність”. Вони набрали перша 84%, а друга 78% відповідно. Всі інші взяли участь у менше ніж 74% голосувань.

Послуги

Мої відео