Для зв'язку: [email protected]

“Висхідна зірка”! Цього року так назвали легкоатлетку з Дніпра

“Висхідна зірка”! Цього року так назвали легкоатлетку з Дніпра
87049 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дівчинка з Дніпра, яка впевнено іде до мети. Цього року Ярослава Магучих названа однією з найкращих легкоатлеток України. Вона показала високі результати серед спортсменок в категорії до 20 років. В неї 2 призи у почесних змаганнях світу, перемога чемпіонату України та перемога багатьох місцевих змагань.

Крім того, найкращою командою року визнали ту, яка показала високий результат в естафеті 4x100 метрів. До складу якої увійшла Анна Рижикова. Вони пробігли всю дистанцію із великою швидкістю та взяли призове місце на змаганнях, які пройшли серед найкращих спортсменів.

Анатолій Косих коментує це так: “Це можна розцінювати, як тотальний успіх наших спортсменів-вихованців Дніпровського спортивного коледжу”. Вже далеко не перший рік демонструють високі результати, проте саме 2020 рік став справжнім проривом для дніпровців. Адже раніше були лише поодинокі злети.

Тож цього року Дніпровщині є чим пишатись. Спортсмени показали досить високі результати. Найкращими назвали Михайла Кохана, Ярославу Магучих, Анну Рижикову. Тож ми вітаємо їх всіх та пишаємось успіхами. Сподіваємось, що цього року вони сягнуть ген за небокрай.

Послуги

Мої відео