Для зв'язку: [email protected]

Що трапилось тоді на майдані? Кого і як судитимуть за те, що тоді сталось з Луценко та Вербицьким

Що трапилось тоді на майдані? Кого і як судитимуть за те, що тоді сталось з Луценко та Вербицьким
96567 ПЕРЕГЛЯДІВ

21 січня 2014 року з лікарні викрали Юрія Вербицького разом з народним депутатом України Луценко. Ця справа довго розглядається в слідстві, а тепер її будуть розглядати в суді. Туди її напряму скерував Офіс генерального прокурора. Всі чекають, коли стане відома вся інформація стосовно тих, хто брав участь у жорстокому катуванні полонених.

«Офісом генерального прокурора скеровано до Бориспільського міськрайонного суду Київської області обвинувальний акт стосовно двох учасників злочинної організації, причетної до викрадення Ігоря Луценка та Юрія Вербицького» – повідомляє влада. За останніми висновками справу відкрито за статтями навмисного викрадення, позбавлення волі та незаконного утримання людей під вартою. (ч. 1 ст. 255, п. п. 3, 12 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 127 та ч. 3 ст. 146, ст. 340 ККУ).

Винними визнане ціле угрупування людей, які протиправно діяли протягом довгого часу. Крім викрадення, ці 15 злочинців били та завдавали шкоди обом своїм в’язням. 2 з них вже пройшли через досудове слідство, ще 11 наразі в карному розшуку. Тож якщо ви володієте інформацію стосовно їхнього перебування, то поліція просить повідомити про це.

Це не залишиться безкарним для жодного з тих, хто завдав шкоди активісту Революції Гідності та народному депутатові. Досить приховувати правду, адже рано чи пізно всі злочинці завершать своє життя за ґратами, проте ви можете допомогти поліції врятувати ще багато життів.

А процедура слідства все ще триває, і наразі всі вшановують пам’ять народного героя, якого закатували до смерті. А ми слідкуємо за тим, як продовжується слідство. У разі появи нової інформації ми обов’язково триматимемо вас в курсі подій. Тож чекаємо на новини!

Послуги

Мої відео