Для зв'язку: [email protected]

Відмова від червоного м’яса провокує онкологію

Відмова від червоного м’яса провокує онкологію
197761 ПЕРЕГЛЯДІВ

Всі ми знаємо, що для нормального функціонування всіх органів людини необхідний кисень. Еритроцити доставляють кисень по кровоносній системі до кожної клітинки нашого тіла. Гемоглобін, який міститься в червоних кров'яних тільцях, зв'язується з молекулами кисню і дозволяє проносити його по системі судин. У разі дефіциту білка може розвиватися анемія( скорочення числа еритроцитів).

Анемія – це важке захворювання, яке може бути спровоковано неправильним харчуванням, зокрема, повністю виключенням з раціону червоного м’яса. Недуг тягне за собою більш важкі захворювання серця і судин - від гіпертонії до ішемічної хвороби серця і раку.

В м’ясних продуктах міститься багато поживних речовин і мінералів, які сприяють підтриманню нормальної щільності кісток. Особливо це важливо для жінок в віці. Було проведено дослідження, в якому показана шкода червона м’яса, проте це більше стосується ковбасних виробів, адже вони є продуктами переробками з додаванням великої кількості хімікатів. Різниця між справжнім м’ясом колосальна.

Лікарі радять не зловживати продуктом, а дотримуватися правилом термічної обробки продуктів.

«Спосіб приготування може з будь-якого, навіть самого безпечного продукту, зробити токсин. Жарка - це перетворення корисних білків, жирів і вуглеводів на канцерогенні. Ідеальні способи готування м'яса - на пару, варіння, приготування в сувиді (в вакуумі) або низькотемпературне тривале запікання в духовці », - вважають медики.

Червоне м’ясо - це джерело заліза, цинку, багатьох незамінних амінокислот, а також таурину, карнітину, коньюгованих лінолеїнових кислот, креатину, та вітаміну В12. Ці сполуки ми маємо отримувати передусім з їжі, а не з біологічно-активних добавок.

Теги: онкологія ,Червоне м'ясо ,анемія

Послуги

Мої відео