Для зв'язку: [email protected]

ТОП-10: Україна посідає 9 місце в міжнародному рейтингу УЄФА з футзалу

ТОП-10: Україна посідає 9 місце в міжнародному рейтингу УЄФА з футзалу
171768 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно опублікували рейтинг команд із футзалу у 2020 році. Ми вітаємо нашу команду із тим, що вона увійшла у ТОП-10 найкращих команд. Так, у порівнянні із минулим роком цей показник трохи нижче, проте це зовсім не анулює усіх старання, які наші спортсмени вже доклали для того, аби показати високі показники.

Цього року перше місце виборола Іспанія з досить високим показником – 2209,692. На другому місці йде Португалія із рейтингом – 2116,631. Що ж стосується України, то ми набрали цього року – 1896,725. Це був нелегкий рік, і наші спортсмени виклалися на 200%.

Проте в них є ще купа часу, аби відпочити, потренуватись і наступного року посісти призове місце. Як відомо, УАФ вирішили продовжити співпрацю з дійсним тренером національної збірної України. Тож Олександр Косенко вже почав розробляти нову систему тренувань для наших чемпіонів. Ще два роки до 31.12.2022 ми будемо спостерігати за його тренуваннями.

А наразі вітаємо кожного члена команди та тренера із 9 місцем і бажаємо наступного року лише перемог. А Олександру Косенко натхнення для того, аби тренування ставали дедалі ефективнішими та давали про себе знати.

Послуги

Мої відео