Для зв'язку: [email protected]

Як Володимир Зеленський привітав президента Азербайджану з Днем народження

110383 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно свій День народження відзначав президент Азербайджану. Володимир Зеленський вирішив привітати його з такою визначною подією, а разом із тим і запросити відвідати нашу країну. Аби відносини між нами стали тіснішими.

В своєму привітанні він зазначив, що йому приємно писати листа тому, хто усіляко намагається підтримати суверенність нашої держави. Та йому завжди буде цікаво підтримувати стосунки з людиною, яка доклала великих зусиль для того, аби Азербайджанська Республіка утвердилася як регіональний лідер.

Наразі Азербайджан та Україна підтримують теплі відносини між собою. Наші лідери завжди будуть підтримувати Ільхама Алієва у його стараннях відстоювати незалежність своєї республіки. Зеленський сподівається, що такі теплі відносини між країнами будуть зберігатись ще багато років.

А на знак підтвердження серйозності своїх слів президент України запросив Ільхама Алієва за першої ж слушної нагоди навідатися до Києва, де його радо зустрінуть усі наші мешканці та сам Зеленський особисто. Тож при першій слушній нагоді ми очікуємо приїзду дорогого гостя до України.

Послуги

Мої відео