Для зв'язку: [email protected]

Реконструкція стадіону у Жовтих Водах. Чим завершиться цей рік: обіцянками, чи готовим проектом

Реконструкція стадіону у Жовтих Водах. Чим завершиться цей рік: обіцянками, чи готовим проектом
166251 ПЕРЕГЛЯДІВ

Влада пообіцяла, що цього року вони реконструюють стадіон однієї зі шкіл. Тож усі чекали, чим завершаться всі ці обіцянки, лише словами чи все ж таки діти будуть займатись на новому майданчику. На подив всього Дніпра обіцянки дотримались! Сьогодні відкрили оновлений стадіон.

Валентин Різниченко, український чиновник, сьогодні заявив: «Яскравий “спортивний магніт” створили для учнів цілого мікрорайону Жовтих Вод. У школі № 6 тепер є футбольне міні-поле, смуга перешкод, бігова доріжка. Сама школа — також оновлена. Її місцеві жителі називають невеличким куточком Європи. Ще під час реконструкції навчального закладу вирішили одночасно взятися і за стадіон та благоустрій прилеглої території. Адже діти повинні тренуватися у комфортних умовах, грати у командні ігри, розвиватися фізично».

Шкільний двір тепер викладений плиткою, яка виглядає дуже красиво. Також дітям додали майданчики для різних ігор. Наприклад вони тепер можуть грати в баскетбол, чи гандбол. Займатись на тренажерах, грати у футбол, стрибати в довжину та займатись гімнастикою. Діти раді тому, що в них можуть тепер без перешкод робити все, що робить їх щасливими.

Вони бігають, катаються, стрибають. І тепер вони дякують за такий подарунок на Новий рік. Різниченко переконує, що це далеко не останній законопроект у цьому році. І нам варто чекати ще багато цікавого. А поки що всі жителі міста можуть прийти до центральної площі та насолодитись ялинкою та новорічними вогниками. А учні ліцею тепер будуть випробовувати майданчики для ігор та тренажери. Скоріше за все наступною весною вони будуть на перервах грати у ігри, а не в телефони. А гра на свіжому повітрі завжди краще, ніж просто листування та соцмережі 24 на 7.

Послуги

Мої відео