Для зв'язку: [email protected]

Феєрія в Дніпропетровському ботанічному саду: нехай у серці завжди вирує магія

Феєрія в Дніпропетровському ботанічному саду: нехай у серці завжди вирує магія
78465 ПЕРЕГЛЯДІВ

Коли у людей на душі завжди тепло, ніщо не стане на заваді. Дива з’являються лише там, де люди самі їх роблять. Вже який рік поспіль працівники Дніпропетровського ботанічного саду створюють казку під Новий рік.

Готуватись вони розпочинають ще з весни. Вирощують рослини, збирають та засушують листя. Потім створюють цілі композиції із того, що дала природа. Восени вони починають робити чудові композиції з букетів, створювати вінки, збирати чайні набори та розсипати їх по гарним коробкам. А ще розписують дерев’яні іграшки.

Працівники установи кажуть, що до кожного Нового року вони готують щось нове, особливе, чого точно не було у минулому році. Їхня діяльність спрямована на те, аби створити святковий настрій усім мешканцям Дніпра.

Цього року вони почали виготовляти саше з лаванди. Якщо раніше можна було придбати лише букети, то зараз ви можете знайти ще й саше. Це буде чудовим подарунком, який можна покласти в подушку і аромат буде зберігатись протягом двох років. Приємним бонусом стало також і те, що можна придбати не тільки лаванду, а й лавандин — більш ароматну траву. У ботсаду всього два куща лавандина, тому і врожаю не багато і вперше продається цей сухоцвіт.

Та якщо вам не подобається лаванда, то ви можете придбати собі чай, який вразить не тільки вас, але й ваших близьких. Він ароматний та зроблений із рослин, які ви побачите в самому ботанічному саді.

Якщо ж вам захочеться чогось більш предметного, то ви завжди можете придбати якусь композицію з шишок, жолудів, або ялинкові прикраси. Працівники саду вирішили, що немає жодного сенсу викидати кору дерев, тож з неї почали робити іграшки.

Та найбільшим відкриттям став сад за склом. Так називаються композиції в скляних колбах. Спеціально для них працівники підбирають рослини які люблять вологу і висиджують їх в таку композицію. Це виглядає просто чарівно, тож приходьте на виставку та подивіться самі, як створюються дива.

Послуги

Мої відео