Для зв'язку: [email protected]

У Дніпропетровській області створили інтернет-модуль з даними про економіку регіону

У Дніпропетровській області створили інтернет-модуль з даними про економіку регіону
100434 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вперше в Україні в Дніпропетровській області створили інтернет-модуль «DIAgram», який спрощує доступ до економічних показників регіону.
В які сфери інвестують іноземці і який бізнес є найбільш прибутковим у Дніпрі. Кількість імпорту та експорту за кожен рік починаючи з 2016 по 2019 роки. Окремо про кожен вид товару, що експортується або імпортується. В яких обсягах і в які конкретно країни.
Вся ця інформація структурована і зібрана в зручному форматі трьома мовами – українською, російською та англійською. Інтернет-модуль був розроблений інвестиційним агентством «ДІА» Дніпропетровської обласної ради. Цей портал стане в нагоді потенційним інвесторам, як зовнішнім, так і внутрішнім, які планують відкрити свій бізнес в Дніпропетровській області.
Інформація на сайті «DIAgram» значно полегшує процес розробки стратегічних документів і визначення пріоритетів для інвестування.
На сайті обласного інвестиційного агентства «ДІА» також можна ознайомитися з докладною відеоінструкцією, щоб в повній мірі користуватися функціоналом модуля «DIAgram».

Теги: Дніпро, Україна,Економіка

Послуги

Мої відео