Для зв'язку: [email protected]

У Дніпрі зніматимуть новорічну комедію

У Дніпрі зніматимуть новорічну комедію
175361 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Дніпрі скоро розпочнуться зйомки новорічного сімейного фільму. Це комедія яка матиме назвою «На Новий Рік обіцяють сніг».
Мета цього проекту – підтримати культурні напрямки, які постраждали під час пандемії.
Картина розповідатиме історію хлопчика Саші, який хоче зробити все для здійснення своєї мрії.
Створенням стрічки займатимуться майстри своєї справи: фахівці з Дніпра та Києва з великим досвідом. Вони застосують професійне обладнання.
Режисер фільму Олександра Тесленко розповіла, що зараз автори шукають акторів на кастингу. Цікаво, що взяти участь у зйомках можуть як і професійні актори, так і ті, хто завжди мріяв підкорити цю професію, але раніше таким не займався.
Зйомки проходитимуть на 15 локаціях, які повинні показати місто Дніпро з найкращого боку. Також організовано знімальний майданчик у павільйоні, що є унікальним для Дніпра.
Керівник художньої ради при міському голові Григорій Гельфер розповів, що раніше вони підтримували створення документальних фільмів, різних телевізійних проектів, але такого ще не було, щоб мова заходила про створення художнього фільму зі сценарієм, акторами, кастингом і кінозйомками. Сподіваємося, що це буде перший крок в кіноіндустрію, оскільки місто Дніпро гідне того, щоб в ньому знімали круті фільми.
Начальник управління культури департаменту гуманітарної політики міської ради Євген Хорошилов додав, що для Дніпра зйомки художнього фільму – це перспективний внесок до іміджу, туристичної привабливості, а також подальшого культурного розвитку.

Теги: Дніпро, Україна,кіноіндустрія,новорічна комедія,зйомки

Послуги

Мої відео