Для зв'язку: [email protected]

Діти з Центру соціальної підтримки «Добре вдома» відвідали музей розвитку митної справи

Діти з Центру соціальної підтримки «Добре вдома» відвідали музей розвитку митної справи
32652 ПЕРЕГЛЯДІВ

Екскурсію провели в рамках соціального проєкту Університету митної справи та фінансів «Ми поряд». Поїздку організували коштом Міжнародного Благодійного Фонду Олександра Петровського «Солідарність». Дітлахи дізналися, як раніше регулювалися міжнародні відносини від часів козацтва та якими засобами користувалися, аби виявити незаконні речовини.

За екскурсоводів — студенти кафедри соціального забезпечення. Саме вони започаткували проєкт «Ми поряд», мета якого показати, наскільки важливо дітям з соціально-незахищених родин бути у суспільстві на рівних.

«Потрібно працювати з суспільством та розповідати про цю категорію дітей, чому вони трохи інші, чому у них виникають психологічні проблеми», — вважає віцепрезидентка МБФ «Солідарність» Світлана Сербіна.

Деканка факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин Вікторія Даценко розповідає, проєкт «Ми поряд» дає можливість студентам втілити на практиці теоретичні знання.

«Співпраця з благодійними фондами, з будинками-інтернатами дає змогу побачили студентам, наскільки важливе значення їхньої майбутньої професії для соціально-економічної політики держави, для суспільства, для громади, для кожної особистості», — каже Вікторія Даценко.

В рамках соціального проєкту «Ми вдома» студенти також хочуть навчати дітлахів іноземним мовам онлайн.

Теги: #відповідальнеспонсорство
Автор: МБФС

Послуги

Мої відео