Для зв'язку: [email protected]

У Кам`янському затримано грабіжників, які ледь не вбили поліцейського, що став свідком їхнього злочину

У Кам`янському затримано грабіжників, які ледь не вбили поліцейського, що став свідком їхнього злочину
52664 ПЕРЕГЛЯДІВ

Злочинці вдарили правоохоронця цеглиною по голові та вже у непритомного ще й забрали телефон. Та поліцейський встиг викликати колег на підмогу, повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції.

Оперуповноважений кримінальної поліції Кам`янського відділу раптово став свідком того, як двоє чоловіків серед білого дня зняли акумулятор з чужої автівки, що стояла на парковці. Повідомивши колег про злочин, правоохоронець почав самостійне переслідування грабіжників. Але затримати самому двох не вийшло — один з грабіжників вдарив поліцейського цеглиною по голові. Коли той втратив свідомість, злочинці забрали в нього телефон та кинулися навтьоки. Втім, втекти не вдалося — під`їхав патруль, якого викликав постраждалий поліцейський.

Нападниками виявилися 39-річний раніше судимий житель Кам’янського та 38-річний раніше судимий житель Криничанського району. Їх затримали та повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень — крадіжка, розбій, погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Кримінальному дуету загрожує до 10 років позбавлення волі.

Теги: грабіжники,Кам'янське,поліцейський,вдарили цеглиною

Послуги

Мої відео