Для зв'язку: [email protected]

У Дніпрі директор департаменту міськради перерахував підряднику за невиконані роботи понад 15 млн грн

У Дніпрі директор департаменту міськради перерахував підряднику за невиконані роботи понад 15 млн грн
22333 ПЕРЕГЛЯДІВ

Посадовцю повідомлено про підозру у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки. Підряднику інкримінується службове підроблення, повідомляє пресслужба прокуратури Дніпропетровської області.

Договір на розробку проєктів землеустрою щодо організації і встановлення меж земель водного фонду та водоохоронної зони річки Дніпро був укладений між одним із департаментів Дніпровської міської ради та фірмою-підрядником.

«Незважаючи на те, що виготовлений проєкт не відповідав вимогам чинного законодавства (не було проведено обов’язкову для даного виду послуг експертизу) і фактично роботи не виконані, міською радою безпідставно перераховано підряднику 15,7 мільйонів гривень», — повідомляють у прокуратурі.

Наразі і директору департаменту міськради, і керівнику підприємства-підрядника повідомлено про підозру. Посадовцю загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Щодо підрядника, службове підроблення карається штрафом до 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Теги: зловживання, Дніпро,міська рада,посадовець,невиконані роботи,підрядник

Послуги

Мої відео