Для зв'язку: [email protected]

Процес одужання від COVID-19 Манпріта Сингха

Процес одужання від COVID-19 Манпріта Сингха
58829 ПЕРЕГЛЯДІВ

Шкіпер індійського хокею Манпріт Сінгх каже, що пережитий стресовий період ізоляції під час одужання від коронавіруса, що зробило його психологічно сильним гравцем.

«Тренерський штаб і товариші по команді теж перевіряли нас через відеодзвінки. Ці речі дійсно допомогли нам зберігати оптимізм. Хоча було трохи боляче знати, що всі наші товариші по команді повернулися на поле, коли ми все ще були в ізоляції, я відчуваю, що цей досвід зробив мене морально більш сильним, щоб протистояти будь-якій ситуації», - сказав капітан.

Згадуючи час, проведений у лікарні, півзахисник сказав, що йому і іншим інфікованим гравцям було важко залишатися в ізоляції.

«Це було непросто, особливо морально. Я нічого не робив протягом місяця, а це довгий термін в кар'єрі спортсмена, особливо коли кожен день присвячений вдосконаленню і становленню кращим», - сказав Манпріт.

«Якщо чесно, спочатку, коли з'явилися результати, ми були трохи напружені. (Але) ми отримали кращі умови в лікарні, і ДАІ постійно перевіряв з медичної командою наше благополуччя».

Послуги

Мої відео