Для зв'язку: [email protected]

У Дніпрі шахраї-«перевізники» обікрали будівельний магазин на суму понад два мільйони гривень

У Дніпрі шахраї-«перевізники» обікрали будівельний магазин на суму понад два мільйони гривень
20260 ПЕРЕГЛЯДІВ

Група з чотирьох чоловіків зареєструвалась на сайті автоперевезень, пропонуючи послуги доставки. Товар забирали з магазину, але не довозили до кінцевого споживача. Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Понад 2,2 млн грн збитків спричинили шахраї будівельному магазину, з яким уклали угоду на доставку будівельних матеріалів та інструментів. Проте жодного разу товар так і не доїхав до місця призначення.

«Після отримання товару злочинці припиняли всі контакти з власником вантажу та не доставляли вантаж до місця призначення», — повідомляють у поліції.

Усе, що не доїхало до споживача, «перевізники» або продавали, або залишали собі. Будівельному магазину завдано збитків на суму понад 2 мільйони гривень. До речі, частину товару правоохоронці знайшли у помешканнях учасників групи під час обшуків. А ще — гранати, пістолети, патрони та канабіс. Тож, кримінальні провадження відкриті не тільки за шахрайство, а й за незаконне поводження зі зброєю та незаконне виробництво, зберігання чи збут наркотичних засобів. Зловмисникам вже повідомлено про підозру.

Теги: шахраї,будівельний магазин, Дніпро,автоперевезення

Послуги

Мої відео