Для зв'язку: [email protected]

На Дніпропетровщині оголошена надзвичайна пожежна небезпека

На Дніпропетровщині оголошена надзвичайна пожежна небезпека
21015 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рятувальники попереджають про стихійні та небезпечні метеорологічні явища на території регіону. У Дніпрі та місцями по області очікуються пориви вітру. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

28-30 серпня на більшій території Дніпропетровської області оголошена висока (IV класу) пожежна небезпека. У південно-західних та східних районах області утримається надзвичайна небезпека V класу. 28 серпня очікується сильний поривчастий вітер до 15-20 м/с. Висока температура повітря зберігатиметься впродовж найближчих трьох днів.

За повідомленням синоптиків Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології, на Дніпропетровщині очікується:
28 серпня — мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер західний, 7-12, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 12-18, вдень 24-29 градусів.
29 серпня — мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 10-15, вдень 26-31 градус.
30 серпня — мінлива хмарність. Без опадів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 12-17, вдень 28-33 градуси.

Як повідомляють у ДСНС, за минулу добу на території Дніпропетровської області в природних екосистемах виникло 33 пожежі на загальній площі 18 гектарів.
«Найпоширеніші пожежі в екосистемах — це трав'яні підпали. У більшості випадків причиною загорянь є людський фактор. Громадяни спалюють сміття на присадибних ділянках, а діти підпалюють суху траву біля доріг і на пустирях», — зазначають рятувальники.


Теги: пожежна небезпека,попередження, Дніпропетровщина

Послуги

Мої відео