Для зв'язку: [email protected]

Суд над заступником міського голови Дніпра Михайлом Лисенком відмінили через «карантинні обмеження»

Суд над заступником міського голови Дніпра Михайлом Лисенком відмінили через «карантинні обмеження»
22858 ПЕРЕГЛЯДІВ

Гласність та відкритість судочинства «на карантині». У Красногвардійському суді Дніпра не провели відкрите засідання через присутність на ньому вільних слухачів та журналістів. Судити мали фігурантів по справі розкрадання міського бюджету під час будівництва нового мосту. А саме заступника міського голови Михайла Лисенка, керівників департаменту благоустрою — Олексія Самілика та Анну Москаленко та інших співробітників комунальних підприємств і підрядних організацій.

Засідання так і не відбулося, голова суду видав розпорядження покинути судову залу всім слухачам та журналістам нібито через карантинні обмеження.

«Коли ми просимо, щоб суддя винесла рішення, що це закрите засідання, вона уходить, але приходить поліція. І каже, що ми порушуємо умови карантину, хоча й не може чітко сформулювати, що саме ми порушуємо, — каже голова ГО «Платформа Громадський контроль» Денис Селін. — І в цьому суді є більша зала, але суддя не призначає засідання в ній, незважаючи на резонансність справи».

Обурені й небайдужі містяни. Як зазначила дніпрянка Людмила Кострюкова, це протиправна діяльність тих представників суду, які відмовили сьогодні у судовому засіданні.

Теги: Михайло Лисенко,суд,відмінили, Дніпро

Послуги

Мої відео