Для зв'язку: [email protected]

У Львові висловили підтримку білоруському народу

У Львові висловили підтримку білоруському народу
51481 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 10 серпня, о 19:00 біля Почесного консульства Білорусі у Львові відбулась акція партії “Демократичної Сокири” та громадської спілки “Студентське братство”. Активісти вийшли висловити підтримку білорусам.

Про це пише Кулемет з посиланням на повідомлення Демократичної сокири.

“Вчора півночі я дивилась стріми. Стріми, в яких по людях стріляли гумовими кулями. Стріми, в яких проти людей використовували світлошумові гранати. Стріми, в яких мирні акції розганяли водометами та іншою спеціальної технікою. Це була дуже знайома картина. І знайома вона мені була тому, що там люди, які вийшли боротись за свою свободу. Це дуже знайомий нам шлях. Ми знаємо, який він важкий та кривавий. І зараз цим шляхом іде білоруський народ. Що буде в них далі і як вони все вирішать — це їхня внутрішня справа. Ми лише можемо побажати їм перемоги,” — заявила одна з організаторів Анна Бару.

Мітингувальники наголошували, що вони не підтримують когось конкретно з політиків, а висловлюють підтримку сусідньому народу у боротьбі за свою свободу. Та засуджують фальсифікації на виборах, політичні репресії та застосування сили проти мирних громадян. Акція відбулась без партійних прапорів, учасники принесли з собою прапори України та національні прапори Білорусі.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,Демократична сокира,вибори у Білорусі
Автор: News Ukraine

Послуги

Мої відео