Для зв'язку: [email protected]

Укрзалізниця повертає ще один маршрут з Києва до Карпат

Укрзалізниця повертає ще один маршрут з Києва до Карпат
198274 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поїзд Київ – Рахів відновив своє курсування учора, 3 серпня. Відтепер дістатися до Карпат з Києва потягом стає ще зручніше, проте лише за дотримання певних умов. Укрзалізниця вже здійснює продаж квитків
Поїзд №217/218 Київ – Рахів відновив своє курсування відправленням з Києва учора, 3 серпня. Про це повідомила Укрзалізниця на своєму офіційному сайті. Далі він курсуватиме у напрямку Рахова по непарних днях, а у зворотному – по парних. Поїзд відправляється з Києва приблизно о 15 годині та зупинятиметься у Шепетівці, Львові, Івано-Франківську, Яремчі, Ворохті, Ясінях та Рахові.
У компанії зазначають, що для посадки пасажири зобов’язані вдягнути захисну маску та пройти вимірювання температури як у приміщенні вокзалу, так і безпосередньо перед посадкою. З міркувань безпеки пасажирам також радять утриматися від пересування по вагонах.
Укрзалізниця також нагадує, що перед кожним відправленням поїзди дезінфікують, а постільну білизну посилено перуть та обробляють. У кожному вагоні встановлено дозатор з дезінфікуючою речовиною, яким можуть користуватися пасажири. Бригади на маршрутах забезпечені масками та рукавичками та мають дійсний медогляд.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,Укрзалізниця
Автор: News Ukraine

Послуги

Мої відео