Для зв'язку: [email protected]

Глиняну арттерапію для вихованців соціального будинку «Добре вдома» подарували благодійники

Глиняну арттерапію для вихованців соціального будинку «Добре вдома» подарували благодійники
16168 ПЕРЕГЛЯДІВ

Психологи стверджують, ліпка з глини позитивно впливає на психологічний стан людини, заспокоює нервову систему та є чудовою арттерапією. Тому у рамках свого проєкту «Ми зможемо» міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» вирішив подарувати такі корисні й водночас приємні уроки своїм підопічним з соціального будинку «Добре вдома».

«Глина та ліплення з неї корисні, адже це робота руками, а все, що ми робимо власноруч — корисно для мозку. Це розвиває у дітей комунікативні, розмовні навички, тренує пам’ять, витримку та працьовитість», — розповідає майстриня-наставниця Олена Кузнецова.

Аби ретельно опанувати новий для дітей вид мистецтва, їх розділили на чотири вікові групи. Благодійники фонду планують регулярно проводити вихованцям «Добре вдома» глиняні та інші майстер-класи.

«Ми хочемо, аби раз на тиждень діти займалися з глиною. Це гарні профілактичні уроки для дітей, щоб в кінці тижня зняти стрес. Ми бачимо добрі результати такої ж терапії у наших підопічних з дитячого будинку-інтернату. Тому хочемо, аби «Добре вдома» також були у нашому соціальному проєкті «Ми зможемо»й діти разом працювали та вдосконалювали свої навички», — поділилася майбутніми планами віцепрезидентка фонду «Солідарність» Світлана Сербіна.

#відповідальнеспонсорство

Автор: МБФС

Послуги

Мої відео