Для зв'язку: [email protected]

Будівництво аеропорту Дніпропетровщини розпочнеться у вересні

Будівництво аеропорту Дніпропетровщини розпочнеться у вересні
49485 ПЕРЕГЛЯДІВ

Впродовж серпня оберуть підрядника, який восени виконає підготовчі роботи. Одночасно має початися зведення терміналу. Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Для оптимізації строків будівництва злітно-посадкової смуги проєкт розділили на дві частини. Перша розпочнеться у вересні, їй має передувати проведення тендеру, де оберуть підрядника, який восени виконає підготовчі роботи з будівництва смуги. Одночасно з цим інвестор візьметься за зведення терміналу.

Паралельно цьому має початися міжнародний тендер на другу частину робіт — обрання генпідрядника, який зробить основний об`єм робіт з будівництва злітно-посадкової смуги. Переможець тендеру буде оголошений за три місяці.

Паралельне виконання кількох процесів, сподіваються у ДніпроОДА, дозволить завершити будівництво аеропорту наприкінці 2022 року.
Нагадаємо, злітно-посадкову смугу довжиною 3200 метрів зведе держава, комплекс з нового міжнародного терміналу та VIP-терміналу — українська промислово-фінансова група DCH.

Теги: аеропорт, Дніпро,будівництво,підрядник,підготовчі роботи

Послуги

Мої відео