Для зв'язку: [email protected]

Дніпровський геріатричний пансіонат реконструюють коштом благодійників

Дніпровський геріатричний пансіонат реконструюють коштом благодійників
10223 ПЕРЕГЛЯДІВ

У пансіонаті, де мешкає 600 людей похилого віку та людей з інвалідністю, реконструювали актову залу та відремонтували кухню. Кошти виділили Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» та друзі фонду.

Актову залу ввели в експлуатацію майже пів століття тому і відтоді ремонту не бачила. На стелі та стінах були плями та грибок, оскільки тривалий час протікав дах.


Тепер же тут тепло, комфортно і затишно, тож мешканцям пансіонату буде зручно збиратись на спільні свята та урочисті події.


«Тут відремонтували стелю, паркет та замінили сходи. Підлогу зробили з нековзних матеріалів, аби наші люди з інвалідністю на візках могли безпечно потрапляти до актової зали», — розповідає директор геріатричного пансіонату Олег Кондрашевський.

Зазнала змін і кухня, на якій щодня для мешканців готують їжу. Тепер стіни радують око новим білим кахлем. Зробили такий подарунок Дніпропетровському геріатричному пансіонату благодійники Дніпра. Це Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» та бізнесмени Сергій Кочетков та Віталій Абраменко з родинами.



«Це дуже добрі друзі нашого фонду. Усі разом вирішили допомогти підопічним пансіонату, і зробити їх побут зручним. А це дуже важливо для них, адже багато хто має тяжкі проблеми зі здоров’ям», — говорить віцепрезидентка фонду Яна Іванілова.

«Дуже приємно споглядати сьогодні результат спільної роботи. Ми бачили, у якому плачевному стані ці приміщення були до цього. Тепер же радіємо, що змогли створити більш комфортні умови для людей, які тут мешкають», — каже благодійниця Ірина Абраменко.

Відзначимо, що це вже не перша допомога цьому закладу від Олександра Петровського, його фонду та друзів. Коштами благодійників тут реконструювали перехід між корпусами. Також вони подарували пансіонату мікроавтобус та медичні ліжка для людей з інвалідністю.

Автор: МБФС

Послуги

Мої відео