Для зв'язку: [email protected]

Петровський Олександр Володимирович: благодійний фонд «Солідарність» відправив на фронт автомобіль з гуманітарною допомогою

Петровський Олександр Володимирович: благодійний фонд «Солідарність» відправив на фронт автомобіль з гуманітарною допомогою
35122 ПЕРЕГЛЯДІВ

У будь-яких обставинах, що складаються у державі, Міжнародний благодійний фонд «Солідарність» постійно допомагає бійцям, які боронять Україну на передовій. Одна з останніх акцій, яку влаштували волонтери Фонду за підтримки його засновника і голови Олександра Петровського – надсилання їстівного вантажу на передову.

Цілий мікроавтобус, наповнений важливими продуктами харчування, вирушив з Дніпра на лінію вогню. Гуманітарну посилку волонтерам Фонду допомагали збирати інші небайдужі громадяни та меценати, зокрема партнери фонду Сергій Кочетков, Віталій та Ірина Абраменки.

Автомобіль був наповнений кількома десятками продуктів (макарони, хліб, згущенка, солодощі та багато іншого). Мікроавтобус з провізією направився до патрульної роти спецпризначення «Січеслав», що перебуває зараз у зоні ООС.

Як розповів Олег Борщевич, один з волонтерів, який бере активну участь у відправленні продуктових наборів бійцям на фронт, фонд «Солідарність» суттєво допомагає у цій справі. Завдяки фінансовій допомозі безпосередньо Олександра Володимировича та небайдужості активістів Фонду 19 наборів було відправлено у 2019 році, і ця справа постійно розвивається. Важливою є допомога провізією також дитячим будинкам та інтернатам.

Теги: Петровський Олександр Володимирович,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»
Автор: press-ua.media

Послуги

Мої відео