Для зв'язку: [email protected]

Петровський Олександр Володимирович: фонд «Солідарність» передав освячені паски тим, хто потребує особливої турботи і уваги

Петровський Олександр Володимирович: фонд «Солідарність» передав освячені паски тим, хто потребує особливої турботи і уваги
33840 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Великдень волонтери Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» привезли освячені паски до геріатричного пансіонату міста Дніпра. Разом з архієпископом Симеоном, який освятив паски, благодійники допомогли мешканцям медичної установи відчути свято, не виходячи з пансіонату.

У Дніпровському пансіонаті мешкають кілька десятків пацієнтів. Більшість з них – люди похилого віку, а також люди з особливими фізичними потребами. Вони більше ніж інші потребують турботи і уваги. А враховуючи нинішню епідемічну ситуацію, волонтери та представники Православної церкви зробили все можливе, аби і пацієнти, і медики, які працюють в установі, змогли відчути дух свята та божу благодать, не відвідуючи храми.

Архієпископ Симеон, який освятив паски для підопічних центру та медиків, поділився, що така акція не могла би бути можливою, якби не допомога особисто мецената Олександра Петровського та фонду «Солідарність», який він очолює.

Крім геріатричного пансіонату, надані Фондом та освячені священиками паски протягом святкових днів відправляться до інших медичних установ міста,зокрема у військовий шпиталь, де лікуються поранені захисники України, та на лінію фронту. Загалом більше 1000 пасок було роздано фондом літнім та нужденним людям, медикам та військовим.

Теги: Петровський Олександр Володимирович
Автор: Dnipro Inform

Послуги

Мої відео