Для зв'язку: [email protected]

Петровський Олександр Володимирович: стараннями фонду «Солідарність» діти з будинку-інтернату познайомилися з будовою космосу

Петровський Олександр Володимирович: стараннями фонду «Солідарність» діти з будинку-інтернату познайомилися з будовою космосу
30315 ПЕРЕГЛЯДІВ

Справжню космічну віртуальну пригоду пережили вихованці дитячого будинку-інтернату для дітей з ДЦП, відвідавши цікаву виставку «Космос ваш».

Влаштували цю подію волонтери з Міжнародного благодійного фонду «Солідарність», засновником та президентом якого є меценат
Петровський Олександр Володимирович.

Завдяки старанням фонду і особисто його голови діти змогли відвідати виставку абсолютно безкоштовно. В організації екскурсії також допомогла благодійна організація «Серця неспокійні».

 

Протягом екскурсії дітям розповіли цікаві факти з кількох дисциплін, включаючи астрономію, фізику і математику. Організатори та лектори розповіли, що вже зроблено в області астрономії та що ще необхідно зробити для того, щоб підкорити космос у найближчому майбутньому.

 

Цікаві та зрозумілі пояснення та історії в інтерактивній формі сподобалися дітям. Особливо гостей виставки вразила можливість відчути експонати на дотик. Самі вихованці інтернату зізналися, що хотіли б, аби всі їхні уроки подавалися у такій цікавій формі.

Космічна пригода – не єдиний подарунок, який «Солідарність» робить дитячому будинку-інтернату. Підопічні закладу регулярно приймають у себе спеціалістів з різних галузей, які проводять цікаві уроки, майстер-класи та бесіди.

Теги: Олександр Володимирович Петровський,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»
Автор: redactor.komitet

Послуги

Мої відео