Для зв'язку: [email protected]

Петровський Олександр Володимирович: благодійний фонд «Солідарність» розширює допомогу дитячим будинкам та інтернатам

Петровський Олександр Володимирович: благодійний фонд «Солідарність» розширює допомогу дитячим будинкам та інтернатам
33929 ПЕРЕГЛЯДІВ

Шляхетні благодійні ініціативи дніпровського мецената Петровського Олександра Володимировича регулярно протягом років розвиває очолюваний ним фонд «Солідарність».

Представники Фонду надають допомогу дитячим закладам. Цього разу благодійна організація подарувала дитячому будинку-інтернату набори для творчості.

 

Нещодавно фонд «Солідарність» спільно з мережею канцтоварів «Акварель» зібрали та передали Дніпровському дитячому будинку-інтернату матеріали та набори для творчості. Тим самим благодійники продемонстрували, що насправді означає «відповідальне спонсорство». Саме так називається програма, яку створили та координують спеціалісти фонду «Солідарність».

Якщо фонд, організований та розвинений Олександром Петровським, вже кілька років втілює цю програму, то мережа магазинів «Акварель» лише нещодавно долучилася до неї.

Як повідомили волонтери, було передано велику кількість мольбертів та різних художніх засобів, що дозволить відкрити художню школу на базі дитячого інтернату. У Фонді планують найближчим часом запросити професійного художника для викладання живопису для вихованці інтернату. Головна мета волонтерів та меценатів – надати дітям можливість розвивати свої таланти та реалізувати творчі ідеї, набувши необхідні навички.

Теги: Олександр Володимирович Петровський,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»
Автор: redactor.newsukraine

Послуги

Мої відео