Для зв'язку: [email protected]

Колишній гравець «Дніпра» Роман Зозуля подарував медичне обладнання іспанській лікарні

Колишній гравець «Дніпра» Роман Зозуля подарував медичне обладнання іспанській лікарні
61537 ПЕРЕГЛЯДІВ

Український футболіст, що виступає зараз за іспанський клуб «Альбасете», пожертвував медзакладу міста спеціальне шарнірно-зчленоване ліжко для відділення інтенсивної терапії. Про це повідомило місцеве радіо Marca Albasete на своїй сторінці в одній із соцмереж.

Український нападник клубу «Альбасете» надав допомогу Іспанії в боротьбі з коронавірусом. Коштовний подарунок Романа Зозулі розмістять у відділенні інтенсивної терапії місцевої лікарні в Альбасете. Медичне обладнання в Іспанії наразі безцінне, в країні вже понад 117 тисяч хворих на коронавірус.

Вчинок Зозулі оцінили й іспанські фанати, які висловили йому слова підтримки у соцмережах. Роман Зозуля підписав контракт із клубом у 2017 році. А вже у листопаді 2019 року представники «Альбасете» за результатами опитування вболівальників, визнали його найкращим гравцем клубу.

Нагадаємо, Зозуля виступав у складі «Дніпра» з 2011 по 2016 рік. За цей час він провів 85 матчів, забивши 22 м'ячі. За збірну України форвард зіграв в 33-х поєдинках, відзначившись чотирма голами. Роман - відомий волонтер, який з 2014 року активно допомагає армії. Його благодійний фонд «Народна армія» регулярно надає допомогу бійцям на передовій і в тилу.

Послуги

Мої відео