Для зв'язку: [email protected]

Валити не можна залишитись: чи є життя в Україні

Валити не можна залишитись: чи є життя в Україні
145980 ПЕРЕГЛЯДІВ

Молодь, провідні бізнесмени, громадські діячі та державні топ-посадовці зібралися у Дніпрі обговорити екологію.  Такий нон-стоп форум проводять вже втретє. Головна мета - переконати людей не залишати країну, а жити та працювати тут.  

Які зміни треба внести до законодавства, аби збільшити альтернативні джерела енергії та чому зараз неможливе масове сортування сміття - про це розповідав на форумі міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак. До того ж посадовець поділився історією свого знайомства з активістами Дніпра та їхніми ініціативами стосовно очищення повітря та зменшення шкідливих відходів в атмосферу.

Також на форумі обговорювали, як звертати увагу містян на проблеми екології та змусити великих промислових гігантів вкласти кошти в екомодернізацію.

Аби підкреслити власну екосвідомість, організатори форуму цьогоріч відмовились від бейджів та квитків. Замість квитка відвідувачам видавали браслети. На одному боці — назва форуму, на іншому — кома, яку треба поставити у правильному місці.

 

 

Читайтє також: У Дніпрі на “килим” викликали керівників підприємств-лідерів забруднення довкілля

Послуги

Мої відео